Fördelar med att avsluta bolag på rätt sätt

Visst kan det kännas tungt att inse att bolaget inte håller. Kanske blev det tydligt under festivalen då du trots stort intresse inte lyckades sälja så som du hade hoppats. Innan det blir konkursrisk så kan du välja att avsluta bolag. Det betyder att du frivilligt väljer att lägga ner det. Det här kanske inte låter så roligt men kan faktiskt bli det bästa som du någonsin har gjort då avvecklingen ger utrymme och resurser till nya projekt.

Avsluta bolag och gör något nytt

Kanske funderar du redan nu på vad du helst hade velat göra. Produkterna som du försöker sälja är inte så intressanta som du hade tänkt dig och du ser redan nu att du hade kunnat använda din tid till något bättre. Om du väljer att avsluta bolag så får du loss tiden som krävs till något annat. Istället för att fortsätta i en uppförsbacke som aldrig kommer att ge med sig, så kan du ge dig på något som du kommer att lyckas med.

Det är inte så att du måste känna att det går åt skogen för att det ska bli aktuellt att sälja bolaget eller avveckla det. Det kan ju faktiskt vara så enkelt att du kommer till insikten om att verksamheten inte ger dig den livsglädje som du vill känna. Om du ska driva eget så är engagemang och intresse A och O. Utan dessa bitar så kan det förvisso gå hyfsat men du kommer inte direkt att längta till jobbet.

Förverkliga dina drömmar. Avsluta bolaget och ta tjuren i hornen. Med tiden som du får loss så kan du tänka klart igen. Istället för att gnälla över att det inte är kul att besöka festival efter festival med en produkt som du inte ens tror på så kan du få din inspiration tillbaka då du fokuserar på rätt saker.

Få hjälp med snabbavveckling

Det behöver inte ta lång tid att avsluta ett bolag. Med en bra bolagsservice så kan du få snabbavveckling. Det här är en tjänst som är mycket populär för att den drar ner på avvecklingstiden avsevärt. Du säljer ditt bolag och så kommer bolagsservicen att avsluta det. Om det rör sig om en seriös partner så kan du helt släppa företaget och gå vidare med nya projekt. Du får ett säkert avslut som det går att lita på. Bara det att du slipper tänka mer på hur du ska lägga ner är en fördel som du kan dra stor nytta av.

Ett gott namn är också en fördel

Tänk på att ditt företag, trots att det nu avslutas, kan påverka ditt rykte framöver. Om det avslutas på ett lagligt sätt så är det bra för dig. Om du vill avsluta bolag med tanke på rykte så finns det fördelar med en avveckling som sköts av proffs som vet vad de gör och som inte kommer att riskera ditt goda namn.

19 Apr 2018