Stockholmgreenfestival för en lärorik festival

Är du intresserad av festivaler och mässor som handlar om mer än bara underhållning, utan även har ett gott syfte? I så fall kan Stockholm green festival vara något för dig. Detta är ett event som anordnas årligen i Kungsträdgården i Stockholm och syftar till att ge tips, råd och kreativa lösningar på hur man kan ha en mer hållbar och miljövänlig livsstil. Stockholmgreenfestival.se är liksom många andra festivaler i Sverige positiva initiativ till förändring och förbättring av din vardag och samhället.

Stockholmgreenfestival.se för inspiration

För dig som inte har så bra koll på den här typen av event finns det mycket att lära från bland annat Stockholmgreenfestival.se och andra mässor och festivaler i landet. Stockholm Green Festival handlar inte om att peka finger och säga att du borde ha dåligt samvete för att du inte pantar fler tomburkar, utan om inspiration. Att leva på ett miljömedvetet sätt behöver inte vara tidskrävande, tråkigt eller innebära att du måste ge upp snygga kläder och nöjen. Tack vare modern teknik och kreativa uppfinningar finns det idag en mängd smarta produkter och tjänster som gör det enklare att vara miljösmart. Så även om du bor mitt i storstaden långt ifrån djur och natur, kan du minimera din negativa inverkan på miljön på en mängd sätt.

Lite av allt

På den här Stockholms allra första gröna festival kan du strosa runt mellan företag ifrån hela landet som fokuserar på ekologiska produkter eller olika typer av tjänster som har hållbarhet som mål. Du kan finna mycket smarta idéer till ditt hem och dessutom stödja lokala småföretag. Exempelvis kan du finna ekologiska hudvårdsprodukter eller matvaror som produceras av eldsjälar runt om i landet, som endast använder ekologiska, rena ingredienser som är sunda för både din kropp och miljön. Det finns också företag som vill sprida goda idéer och kan informera om allt från grön el till hur du sparar vatten i hemmet. Vem du än är kan du finna något som tilltalar dig på denna festival, och dessutom känns det ju alltid bra att göra en god insats samtidigt som du handlar något du vill ha och kan få användning av.

Gör en insats, och ha roligt!

Stockholm Green Festival är en festival som både sprider nyttig information, säljer smarta produkter men också är rolig. Bland alla kreativa stånd kan du finna billiga second handkläder, smycken gjorda av återvunna material och till och med moderiktiga designkläder gjorda helt ekologiskt. Dessa saker om något motbevisar alla som säger att det är tråkigt att handla grönt. Du kan också njuta av god, sund mat ifrån något av de många matstånden samt se artistar uppträda och lyssna till intressanta debatter på scenen med olika kunniga kring miljöfrågor.